Talouspäälliköksi?!

Petäjäveden seurakunnassa on haettavana

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Talouspäällikkö vastaa seurakunnan taloudesta, hallinnosta, kiinteistö-, hautaus- ja keittiötoimesta sekä toimii toimialojensa esimiehenä. Talouspäällikön työparina toimii kirkkoherra.

Talouspäällikön virkaan vaaditaan soveltuva opistoasteen tutkinto. Virkaan valittavalta odotetaan esimiestaitoja ja mielellään seurakuntaelämän sekä julkisyhteisön talouden ja hallinnon tuntemusta. Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Virkan palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän J10 mukainen. Työsuhde on 80-prosenttinen vakinainen virka.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukset osoitetaan Petäjäveden seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitteella Asematie 1, 41900 Petäjävesi viimeistään 15.1.2018  klo 16. Haastattelut pidetään 23.1.2018.

Lisätietoja antaa vt. kirkkoherra Ilkka Pihlajamäki, puh. 040 5262107 tai vs. talouspäällikkö Hannele Taponen, puh. 0400 787531.