Nuorisotyö

Tervetuloa Petäjäveden seurakunnan nuorisotyön sivulle! Täältä näet tietoa toiminnastamme syksyllä 2016 sekä tietoa vuoden 2017 rippikoulusta.

Sami Junttila

Ilkka Pihlajamäki

Mukana menossa ovat diakoni, nuorisotyönohjaaja Sami Junttila ja nuorisopappi  Ilkka Pihlajamäki.Kanssamme voit keskustella niin uskon asioista kuin mistä muusta tahansa luottamuksellisesti. Syksystä 2016 lähtien nuorisotyön käytännön vastuu on siirtynyt Ilkalle Samin siirryttä seurakuntamme diakonin virkaan. Sami kuitenkin on edelleen leireillämme ja pitämässä esim. koulujen aamunavauksia.

Ota yhteyttä

Ota siis rohkeasti yhteyttä – Ilkan  puhelin 040-5262108. Petäjäveden isosille ja Petäjäveden nuorisotyölle on oma ryhmänsä facebookissa. Myös Petäjäveden seurakunnalla, Ilkalla ja Samilla on omat facebook-sivut.
Syksy 2016
KERHOTOIMINTA ON VIELÄ VAIHEESSA: Kerhonohjaajaksi haluavien kokoontuminen Pappilassa  ti 6.9. klo 14.30.
Sählykerhot ovat toteutumassa, ajankohdista sählykerhojen ja muiden kerhojen osalta syyskuun aikana.  1.- 3. luokkalaisille
LAPSIKUORO
Harjoitukset seurakuntakodilla torstaisin klo 15-16.
Laulaminen on paitsi hauskaa myös innostava harrastus.
Kuorolla on myös omaa leiritoimintaa.  Kuoro on toteuttanut lähimenneisyydessä mm. Zoopperan ja Mukulamessun.
Kuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet 1-6-luokkalaiset – niin tytöt kuin pojatkin! Kuoroa johtaa Leena-kanttori.
NUORISOTYÖN syksy 2016
NUORTEN YOUNG FRIDAY- ILLAT  Pappilassa
Kerran kuussa perjantaisin  klo 18- 21
- nyyttärit, toimintaa, pelailua, kisailua, olemista, hyvää seuraa ja uusien ikkunoiden ja näköalojen avaamista nuoren elämään ja uskoon
- välillä teemme myös retkiä lähialueelle mm. Jyväskylään kuten 14.10
- tarkoitettu nuorille 7.-luokkalaisista ylöspäin
- onko sinulla ideoita iltojen ja retkien sisällöksi? Kerro ne meillekin!
syksyn illat:

16.9. seurakuntakodilla klo 18-21

14.10 Retki Jyväskylään klo 16-22

25.11. seurakuntakodilla klo 18-21

Ke 14.12 jouluinen Young seurakuntakodilla klo 18-21

ISOSKOULUTUS
Joka toinen tiistai klo 14.30- 16 Pappilassa
Syksyn  isoskoulutuskerrat: 30.8., 13.9., 27.9. diakonista toimintaa Solilkkosalilla., 11.10, 25.10., 8.11., 22.11. ja 13.12.

RIPPIKOULU vuonna 2017 15-vuotta täyttäville (tai vanhemmille nuorille, joilla rippikoulu vielä käymättä)
Rippikoulustartti su 9.10 klo 10 – Aloitus kirkossa messulla, jonka jälkeen kahvit ja info
seurakuntakodilla.
Tarkoitettu sekä nuorille että vanhemmille
Tilaisuudessa selviää ryhmäjako ja jaetaan seurakuntaan tutustumiskortit ja rippikoulun tarkka ohjelma. Info on tarkoitettu myös muualla rippikoulunsa käyville, jotka saavat omat tutustumiskorttinsa.
Vuonna 2017 pidetään ainoastaan yksi rippikoulu: ti 6.6. -ti 13.6.
Konfirmaatio  on su 18.6. Paikkana on Kuusamo ja Oivangin nuorisokeskus.
Rippikouluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä Ilkka Pihlajamäkeen