Nuorisotyö

Tervetuloa nuoreen seurakuntaan!
Seuarkuntamme nuorisopastori on Ilkka Pihlajamäki, 040 5262108 .
Nuortenillat ovat kerran kuussa ja voivat olla myös retkiä:

Ke 20.3. klo 19-21.30 Vilppula-Gospel. Ilmoittautumiset tekstarilla ti 12.3. mennessä Päivi Lewikselle p. 044 7949703(ilmoita nimesi ja että lähdet Petäjävedeltä), bussi lähtee seurakuntakodin edestä klo 17.15.

Pe 22.3. klo 18-21 Young Friday -ilta Pappilassa.
Ke 17.4. klo 18 Hiljaisen viikon Nuorten kirkko kirkossa ja jatkot Pappilassa.
Pe 10.5. klo 18-21 Young Friday -ilta Pappilassa
Pe 7.6. klo 18-21 Young friday-ilta Pappilassa.
*******
Kids´Friday -illat ks. alempana
*******
RIPPIKOULUT
Rippikoulut yhdistyvät Petäjäveden, Keuruun ja Multian kesken. Passiin kerätään 4 jumalanpalvelusmerkintää, joista kaksi oman ryhmän kanssa. Muita merkintöjä on myös 4 ja merkinnäksi käy seurakunnan tilaisuus (esim. nuortenilta), jonka löydät seurakunnan tapahtumakalenterista. Passissa on myös diakonia-/palvelutehtävä, joka suoritetaan pääasiassa osallistumalla talkoolaisena alakoululaisten Kids`Friday -toimintailtaan ja ilmoittamalla siitä etukäteen Ilkka Pihlajamäelle. Passiin tulee lisäksi merkintä jumalanpalvelusopetuksesta, joka oli seurakunnassamme joulukuussa.

SÄHLYKERHOT
1-3-luokkalaisille ke 16.1. alkaen Kirkonkylän koulun salissa klo 16-17. Kerhoa ei ole hiihtolomalla viikolla 9.
4-6-luokkalaisille ke 16.1 alkaen Kirkonkylän koulun salissa klo 17-17.45. Kerhoa ei ole hiihtolomalla (eikä 6.3.).  Suojalasit, sisäpelikengät ja juomapullo mukaan.
Lisätietoa Ilkka Pihlajamäeltä.
LAPSIKUORO
Harjoitukset seurakuntakodilla torstaisin klo 15-16.
Laulaminen on paitsi hauskaa myös innostava harrastus.
Kuorolla on myös omaa leiritoimintaa.
Kuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet 1-6-luokkalaiset – niin tytöt kuin pojatkin! Kuoroa johtaa Leena-kanttori.