Nuorisotyö

Tervetuloa Petäjäveden seurakunnan nuorisotyön sivulle! Toiminta on käynnistymässä ja tarkempi aikataulu ilmestyy elokuun lopussa.Huom!  Rippikoulut yhdistyvät Petäjäveden, Keuruun ja Multian kesken. Petäjäveden 8-luokkalaisille on ripari-info uskontotunnilla 5.9. Rippikoulustartti on su 28.10. klo 10 Keuruun kirkossa.
Mukana alakouluikäisten ja nuorten menossa ovat nuorisopappi  Ilkka Pihlajamäki ja vs. diakoni  Meri Ruusuvirta. Kanssamme voit keskustella niin uskon asioista kuin mistä muusta tahansa luottamuksellisesti.

Ota yhteyttä

Ota siis rohkeasti yhteyttä – Ilkan  puhelin 040-5262108. Petäjäveden isosille ja Petäjäveden nuorisotyölle on oma ryhmänsä Facebookissa ja WhatsAppissa.
Syksy 2018

LAPSIKUORO
Harjoitukset seurakuntakodilla torstaisin klo 15-16.
Laulaminen on paitsi hauskaa myös innostava harrastus.
Kuorolla on myös omaa leiritoimintaa.  Kuoro on toteuttanut lähimenneisyydessä mm. Zoopperan ja Mukulamessun.
Kuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet 1-6-luokkalaiset – niin tytöt kuin pojatkin! Kuoroa johtaa Leena-kanttori.