Hoosianna-perhemessu

Ensimmäisen adventin perhemessu Petäjäveden kirkossa.

Hoosianna kaikuu!

Messun jälkeen heti klo 11 nautitaan puurosta osoitteessa Asematie 1. Pidemmällä elämänkokemuksella varustetut seurakuntalaiset siirtyvät ruokailemaan seurkuntakodille heti messun jälkeen. Perheen pienimmät ja muu seurakuntaväki voivat jäädä kirkkoon pieneen muskarihetkeen ja toimintapisteisiin. Toinen kattaus seurakuntakodilla tapahtuu klo 11.45. alkaen.

Kirkkoherra

Toimin Multian ja Petäjäveden seurakuntien yhteisenä kirkkoherrana. Työhöni kuuluu vastata seurakunnan työntekijöiden esimiestehtävistä ja seurakunnan hallinnosta. Lisäksi teen papin perustehtäviä, kuten toimitan jumalanpalveluksia ja kasteita, avioliittoon vihkimisiä ja hautaan siunaamisia.

Kirkkoherran työssä parasta on jatkuva uuden oppiminen, ihmisten kanssa työskenteleminen ja isojen kokonaisuuksien hahmottamisen ja johtamisen haasteet ja ilot.