Tapaninpäivän iltalaulut vanhalla kirkolla

la 26.12. kello 18.00 - 18.30
Petäjäveden vanha kirkko

Perinteinen Tapaninpäivän iltakirkko Petäjäveden vanhalla kirkolla on kokoontumisrajoitusten vuoksi tänä vuonna hyvin erilainen. Tilaisuus striimataan laadukkaasti Petäjäveden YouTube-kanavalle. Pyrimme asettelemaan kaiuttimia myös niin, että soitto ja puhe kuuluisi myös kirkon ulkopuolelle. Sisälle kirkkoon voi tulla vain seitsemän ihmistä.

Aistimme yhdessä joulun ajan tunnelmaa. Pukeudu lämpimästi. Tilaisuus striimataan laadukkaasti Petäjäveden YouTube-kanavalle. Pyrimme asettelemaan kaiuttimia myös niin, että soitto ja puhe kuuluisi myös kirkon ulkopuolelle.

Sisälle kirkkoon voi tulla vain seitsemän ihmistä. Tilaisuuden kesto on noin 30 minuttia. Veikko Ahonen ja Leena Giers-Koljonen.

Seurakuntapastori

Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin tai WhatsApin, jotta tiedän mitä asia koskee. Jään 20.6. konfirmaation jälkeen kesälomalle ja palaan työhön jälleen maanantaina 19.7.2021.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla. Moikataan kun tavataan!