Tapaninpäivän iltalaulut vanhalla kirkolla

la 26.12. kello 18.00 - 18.30
Petäjäveden vanha kirkko

Perinteinen Tapaninpäivän iltakirkko Petäjäveden vanhalla kirkolla on kokoontumisrajoitusten vuoksi tänä vuonna hyvin erilainen. Tilaisuus striimataan laadukkaasti Petäjäveden YouTube-kanavalle. Pyrimme asettelemaan kaiuttimia myös niin, että soitto ja puhe kuuluisi myös kirkon ulkopuolelle. Sisälle kirkkoon voi tulla vain seitsemän ihmistä.

Aistimme yhdessä joulun ajan tunnelmaa. Pukeudu lämpimästi. Tilaisuus striimataan laadukkaasti Petäjäveden YouTube-kanavalle. Pyrimme asettelemaan kaiuttimia myös niin, että soitto ja puhe kuuluisi myös kirkon ulkopuolelle.

Sisälle kirkkoon voi tulla vain seitsemän ihmistä. Tilaisuuden kesto on noin 30 minuttia. Veikko Ahonen ja Leena Giers-Koljonen.

vs. kirkkoherra

Hei! Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin, WhatsApin tai äänivastaajaviestin, jotta tiedän mitä asia koskee. Olen yleensä vapaalla maanantaista tiistaihin. Luen myös maileja aktiivisesti työssä ollessani, joten nekin tavoittavat minut hyvin.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla.