Kuolema koskettaa

Kuolema koskettaa
Asematie 1, 41900 Petäjävesi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kuolema koskettaa -työpaja on siirretty vähäisen osallistujamäärän vuoksi marraskuulta 2020 tähän ajankohtaan. Järjestämme tapahtuman jos saamme ohjaajoen lisäksi vähintään neljä osallistujaa.

Kuolema koskettaa -työpajassa käsitellään aihetta luottavaisessa ryhmässä hyvässä hengessä. Ohjaajina toimivat Petäjäveden seurakunnan pappi Veikko Ahonen sekä Multian seurakunnan diakoni Hanna-Kaisa Koppelomäki. Työpajassa muun muassa kirjoitetaan itselle oma muistopuhe. Ei tarjoilua. Ilmoittautumiset Veikolle.

Seurakuntapastori

Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin tai WhatsApin jotta tiedän mitä asia koskee.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla. Moikataan kun tavataan!