Messu klo 10 ja ehtoollishetket klo 12 ja klo 13, ilmoittaudu!

su 7.2. kello 10.00 - 13.30
Ehtoollinen
Petäjäveden kirkko

Messu klo 10 ehtoollishetki klo 12 (n. 20 min) ehtoollishetki klo 13 (n. 20 min)

Kaikkiin kolmeen tilaisuuteen mahtuu 10 henkilöä kuhunkin.

Pyydämme kaikkia tulijoita ilmoittautumaan Lauralle la 6.2. klo 18.00 mennessä soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti/whatsupp-viesti numeroon 040-5262107 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laura.laitinen@evl.fi.

Kun ilmoittaudut, kerro kuinka monta henkilöä tulee ja mihin kellonaikaan haluatte tulla.

Saat paluuviestinä tiedon, mihin tilaisuuteen paikat on varattu.

Kirkkoherra (virkavapaalla)

Toimin Petäjäveden seurakunnan kirkkoherrana. Työhöni kuuluu vastata seurakunnan työntekijöiden esimiestehtävistä ja seurakunnan hallinnosta. Lisäksi teen papin perustehtäviä, kuten toimitan jumalanpalveluksia ja kasteita, avioliittoon vihkimisiä ja hautaan siunaamisia.

Kirkkoherran työssä parasta on jatkuva uuden oppiminen, ihmisten kanssa työskenteleminen ja isojen kokonaisuuksien hahmottamisen ja johtamisen haasteet ja ilot.