Perheiden vaeltava messu

su 14.2. kello 13.00 - 14.30
Seurakuntakodin kuva
Seurakuntakoti

Vietämme laskiaissununtain äärellä vaeltavaa messua alkaen klo 13. Messu on jaettu pisteisiin seurakuntakodille ja läheisyyteen. Varaa vaatetta ja nauti myös ehtoollista!

Vaeltava messu on seurakuntakodilla ja ympäristössä. Messu on jaettu eri pisteisiin, joka kuljetaan yksitelleen tai perhekunnittain. Mukana on lähes kaikki työntekijätkin. Keittiön ovelta ostettavissa laskiaishernekeittoa alkaen klo 13!

vt. kirkkoherra

Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin tai WhatsApin, jotta tiedän mitä asia koskee. Olen yleensä vapaalla maanantaista-tiistaihin. Luen myös maileja aktiivisesti työssä ollessani, joten nekin tavoittavat minut.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla.

Kirkkoherra (virkavapaalla)

Toimin Petäjäveden seurakunnan kirkkoherrana. Työhöni kuuluu vastata seurakunnan työntekijöiden esimiestehtävistä ja seurakunnan hallinnosta. Lisäksi teen papin perustehtäviä, kuten toimitan jumalanpalveluksia ja kasteita, avioliittoon vihkimisiä ja hautaan siunaamisia.

Kirkkoherran työssä parasta on jatkuva uuden oppiminen, ihmisten kanssa työskenteleminen ja isojen kokonaisuuksien hahmottamisen ja johtamisen haasteet ja ilot.

Diakoni

Vapailla ja vuosilomalla 16.-24.10. Tänä aikana jätettyihin puhelinvastaajaviesteihin ja sähköposteihin vastaan maanantaina 25.10.

Olen valmistunut joulukuussa 1995 diakoni-sosiaaliohjaajaksi Järvenpään diakoniaopistosta. Tykkään kutomisesta, geokätköilystä ja kotoilusta.

Emäntä
Emäntäpalvelut