Lähetyspyhä

su 10.10. kello 13.00 - 14.00
Petäjäveden kirkko syksyllä
Petäjäveden kirkko

Lähetyspyhän taikaa. Paikalla lähetyksen ystäviä ja toivottavasti myös sinä. Huomaa aika klo 13!

Paikalla diakoni Riikka Jussila, pappi Veikko Ahonen ja kanttorina Leena Giers-Koljonen sekä lähetyksen ihmisiä. Luvassa ehkäpä jotain perusmessusta poikkeavaa. Tervetuloa!

Diakoni

Vapailla ja vuosilomalla 16.-24.10. Tänä aikana jätettyihin puhelinvastaajaviesteihin ja sähköposteihin vastaan maanantaina 25.10.

Olen valmistunut joulukuussa 1995 diakoni-sosiaaliohjaajaksi Järvenpään diakoniaopistosta. Tykkään kutomisesta, geokätköilystä ja kotoilusta.

vt. kirkkoherra

Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin tai WhatsApin, jotta tiedän mitä asia koskee. Olen yleensä vapaalla maanantaista-tiistaihin. Luen myös maileja aktiivisesti työssä ollessani, joten nekin tavoittavat minut.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla.