Iltaperhekerho

ti 26.10. klo 17.00 – 19.30

Seurakuntakoti, Petäjäveden kirkko

Ruokailu klo 17-17:45 seurakuntakodilla. Klo 18.15 siirtyminen kirkkoon katsomaan Lastenteatteri Loihun esitystä.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet. Kerhoon voi tulla liukuvasti oman aikataulun mukaan. Ruokailumahdollisuus on klo 17-17:45 (5€/perhe), jonka jälkeen on mahdollisuus vapaasti seurustella ja leikkiä muiden lasten ja aikuisten kanssa. Usein on myös ohjattua toimintaa, johon voi halutessaan osallistua. Askarteluja, muskaria, satuhetkiä,... Hartaushetki on kerhon lopussa noin klo 19.15 alkaen. Äkillisistä muutoksista ja peruuntumisista ilmoitamme Petäjäveden seurakunnan fb- sivulla.

Huom! 26.10. perhekerho siirtyy kirkkoon katsomaan Lastenteatteri Loihun esitystä, jolloin seurakuntakodilla ei ole muuta kerhotoimintaa.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki