Konsta Hietasen joulukonsertti - Usko joulun taikaan

Mustavalkokuva Konsta Hietasesta

Petäjäveden kirkko

Konsta Hietanen konsertoi Petäjäveden kirkossa. Liput ennakkoon 28€, ovelta 30€.

Muun muassa Salatuista elämistä ja Poika ja ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen lähtee pitkään haaveilemalleen joulukiertueelle loppuvuodesta. Tähdet, tähdet -kilpailussa ihastuttanut ja sen lopulta voittanut näyttelijä-laulaja esiintyy Usko joulun taikaan -konserttikiertueellaan yhdeksällä paikkakunnalla.

”Olen aina ollut jouluihminen ja perinteiset joululaulut koskettavat minua aina. Olen haaveillut joulukiertueen tekemisestä jo kohta kymmenen vuotta, ja odotan ihanaa musiikin ja ihmisten tuomaa tunnelmaa”, Hietanen kommentoi tiedotteessa.

Hietanen paitsi laulaa konserteissa myös soittaa kitaraa ja pianoa. Hänen lisäkseen lavoilla nähdään pianisti Matti Hussi ja sellisti Martta Valkeus.

Konserttien ennakkoliput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa hintaan 28 euroa. Ovelta lippuja saa 30 eurolla, mikäli niitä on jäljellä.

• Musiikki Musiikki