Uutislistaukseen

Heimonen yksityiskohta avain.jpg Samuli Heimosen maalauksen yksityiskohta Petäjäveden kirkossa

Kokoontumisrajoitukset Petäjäveden seurakunnassa alkaen 13.8.2021

16.8.2021 12.23

Uusin tiedote kokoontumisrajoituksista 13.8.2021.

On hyvä tiedostaa, että 13.8.2021 Länsi- ja Sisä-Suomen AVI on antanut määräyksen, että Jyväskylän, Muuramen, Laukaan ja Äänekosken kuntien alueella yli kymmenen henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa on kielletty.

Petäjäveden seurakunnan osalta tilanne kokoontumisrajoitusten suhteen on ennallaan. Rajoituksia ulkona ei ole, ja sisätiloissa mahdollistamme turvavälit ja rajoitamme henkilömäärää sen mukaan. Toistaiseksi seurakunta noudattaa AVI:n ja sen myötä Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulin ohjeistusta turvaväleistä sisätiloissa. Se tarkoittaa Petäjävedellä seuraavia kokoontumisrajoituksia:

Vanha kirkko 60 henkeä

Seurakuntakoti 40 henkeä

Kirkko 110 henkeä

Siunauskappeli 30 henkeä

Rauhallista alkanutta alkusyksyä!

Lisätietoja kirkkoherralta numerosta 0405262107.