Veikko Ahonen

Seurakuntapastori

Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin tai WhatsApin jotta tiedän mitä asia koskee.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla. Moikataan kun tavataan!

Riikka Jussila

Diakoni

Olen valmistunut joulukuussa 1995 diakoni-sosiaaliohjaajaksi Järvenpään diakoniaopistosta. Tykkään kutomisesta, geokätköilystä ja kotoilusta.

Raija Kivelä

Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Keskusrekisteri Kiinteistöpalvelut
Asematie 1

Laura Laitinen

Kirkkoherra

Toimin Multian ja Petäjäveden seurakuntien yhteisenä kirkkoherrana. Työhöni kuuluu vastata seurakunnan työntekijöiden esimiestehtävistä ja seurakunnan hallinnosta. Lisäksi teen papin perustehtäviä, kuten toimitan jumalanpalveluksia ja kasteita, avioliittoon vihkimisiä ja hautaan siunaamisia.

Kirkkoherran työssä parasta on jatkuva uuden oppiminen, ihmisten kanssa työskenteleminen ja isojen kokonaisuuksien hahmottamisen ja johtamisen haasteet ja ilot.

Eliisa Lindholm

Emäntä