Veikko Ahonen

Whatssapp ja mailit tavoittavat nopeasti.

Kirkolla olen sunnuntaisin useinkin,  viikonloppuisin myös siunaan, kastan ja vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla.

Riikka Jussila

Diakoni

Olen valmistunut joulukuussa 1995 diakoni-sosiaaliohjaajaksi Järvenpään diakoniaopistosta. Tykkään kutomisesta, geokätköilystä ja kotoilusta.

Raija Kivelä

Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Keskusrekisteri Kiinteistöpalvelut

Laura Laitinen

Kirkkoherra

Toimin Multian ja Petäjäveden seurakuntien yhteisenä kirkkoherrana. Työhöni kuuluu vastata seurakunnan työntekijöiden esimiestehtävistä ja seurakunnan hallinnosta. Lisäksi teen papin perustehtäviä, kuten toimitan jumalanpalveluksia ja kasteita, avioliittoon vihkimisiä ja hautaan siunaamisia.

Kirkkoherran työssä parasta on jatkuva uuden oppiminen, ihmisten kanssa työskenteleminen ja isojen kokonaisuuksien hahmottamisen ja johtamisen haasteet ja ilot.

Eliisa Lindholm

Emäntä