Tiistaina 21.8. klo 18 Eloseurat Metsäkulman koululla. Myyjäiset.

♫ Keskiviikkona 22.8 klo 18 Vanhan kirkon kesämusiikki: “La, mie laulan”, Naiskuoro Femmineo, joht. Mirjam Ruohonen. Liput 10 €. Kahvio.

Torstaina 23.8. klo 18 Kids-suunnittelua srk-kodilla.

Sunnuntaina 26.8. klo 10 Messu vanhassa kirkossa / piispa Simo Peura, Laura Laitinen, Ilkka Pihlajamäki, Leena Giers-Koljonen. Kirkkoherra Laura Laitisen virkaan asettaminen. Seurakuntalaisia on paljon eri tehtävissä.  Juhla jatkuu kirkkokahvilla srk-kodilla. Huom! rajallinen parkkitila, joten väkeä toivotaan tulevan yhteiskyydeillä.

♫ Keskiviikkona 29.8. klo 18 Vanhan kirkon kesämusiikki: Paikallisia kykyjä, Petäjäveden omat lapset ja nuoret musisoivat. Liput 10 €. Kahvio.

Sunnuntaina 2.9. klo 13 sanajumalanpalvelus Vanhassa kirkossa / Seppo Rahkonen, Jukka Kulju.   Seuraavat jumalanpalvelukset ovat seurakuntakodilla.

Sunnuntaina 9.9. klo 10 messu seurakukuntakodilla/ Laura Laitinen, Leena Giers-Koljonen.

Katso kaikki