Ajankohtaista

Sanajumalanpalvelukseen 29.3. klo 10 Multian kirkosta pääset mukaan kuunnelmana Facebookin livestreamin kautta Multian seurakunnan sivuilta. Virsilista löytyy myös kyseisestä sijainnista ennen jumalanpalvelusta. Pappina Veikko Ahonen ja kanttorina Leena Giers-Koljonen. Petäjäveden kirkko on avoinna rukousta ja sielunhoitoa varten sunnuntaina 29.3. klo 11.30-13.

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse ja sähköpostilla ma 10-17 ja ke 9-16.

Seurakunnan avaama uusi puhelinnumero, johon voit soittaa jos tarvitset apua käytännön asioissa tai haluat keskustella: 046 5797 524.

Kirkkoherra Laura Laitisen tiedote 16.3.2020:

Suomen valtioneuvosto on antanut uudet ohjeet ja valmiuslaki tulee voimaan.
Myös Suomen ev.lut. kirkon piispat ovat antaneet lausuntonsa ja ohjeensa.
Yli 10 henkilön kokoontumiset perutaan. Eli esimerkiksi hautajaisissa voi olla seitsemän omaista+pappi, kanttori ja suntio. Muistotilaisuuksia suositellaan siirrettäväksi, samoin kuin muita kirkollisia toimituksia.

Jumalanpalvelukset toimitetaan vain nettiin striimattuina niin että kirkossa ovat vain pappi ja kanttori. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna kaksi tuntia (klo 11-13) sielunhoitoa ja rukousta varten. Paikalla on silloin seurakunnan työntekijöitä.

Tämä ohjeistus on voimassa ainakin 13.4.2020 saakka ja koskee siis myös hiljaista viikkoa ja pääsiäistä.

Nyt on tärkeää tarjota apua ja tukea kaikille karanteenissa oleville! Soita tai kirjoita vaikka kirje ❤️

Rukoillaan Suomen tasavallan presidentin, hallituksen ja eduskunnan puolesta. Ja kaikkien puolesta, jotka ovat sairastuneet ja pelkäävät sairastumista. Pyhä Jumala, sinä näet kaiken. Kuule maailman huuto!

Me selviämme tästä. Yhdessä.