2015-2017 syntyneiden lasten kesäkerho pidetään 21.-22.6. seurakunnan tiloissa (Srk-koti, kirkot, Aamumaan leikkikenttä). Kerhopäivien aikana ulkoillaan, askarrellaan, lauletaan ja leikitään. Kerho alkaa aamulla klo 9 ja päättyy klo 15. Päivä sisältää lounaan ja välipalan. Kerhomaksu on 25€/lapsi. Kerhoon otetaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä, ja kerho toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.

Lisätietoja lastenohjaajalta.

PERHEPÄIVÄ PETÄJÄLAHDESSA

Tule viettämään mukavaa ulkoilupäivää koko perheen voimin Petäjälahteen sunnuntaina 29.5.

Päivä alkaa perhemessulla klo 10. Messun jälkeen on mahdollisuus ruokailuun, ja toimintapisteet ovat toiminnassa klo 12-15 välillä. Pukeudu sään mukaan! Toimintapisteiden lisäksi paikan päällä on mahdollisuus vaikkapa onkia tai uida. Omat kalastusvälineet mukaan.

Ilmaisen tapahtuman mahdollistaa Yhdessä vanhemmuuden tueksi- hanke, ja päivä toteutetaan yhteistyössä MLL:n ja Multian 4H:n kanssa. Mukana on myös joukko seurakunnan vapaaehtoisia.

Lastenteatteri Loihun vuorovaikutteinen seikkailu kutsuu mukaan sadun ja musiikin maailmaan klo 12 ja 14. Tarinan hahmot ovat paikalla viihdyttämässä koko päivän ajan.

"Merirosvo Kultakynsi on syntynyt, kasvanut ja elänyt laivassa koluten maailman meriä. Eräs asia varjostaa kuitenkin hänen arkeaan: hän on työssään surkea. Miekka ei pysy kädessä, merihirviöt jännittävät ja rötöstely rasittaa. Apurinsa laivapeikko Putron kanssa Kapteeni Kultakynsi haaksirikkoutuu tuntemattomalle seudulle, jossa he tapaavat rohkean prinsessa Emilian. Voisiko prinsessalta löytyä apuun Kultakynnen pulmaan? Entä malttaako Putro pitää tassunsa erossa prinsessan upeasti kimaltelevasta kruunusta?"

kukkia, puu ja pupu