Perhemessut ja perhekirkot on suunniteltu erityisesti perheen pienimpiä ajatellen. Jumalanpalveluksessa liikutaan, leikitään ja   virret ovat useimmiten lasten virsikirjasta. Perhemessujen jälkeen pidämme erilaisia "himinöitä"   joko kirkossa, Aamumaassa tai seurakuntakodissa. Himinät voi pitää sisällään esim.   muskarituokion, pelejä ja leikkejä, askartelua, ruokailua, kahvi- ja mehutarjoilua jne. Himinöissä voi viettää aikaa oman   perheen kanssa, ja tutustua toisiin lapsiperheisiin.  

 

PERHEMESSUT JA PERHEKIRKOT syyskausi 2023

 

20.8. klo 11 Perhemessu kirkossa, Ekaluokkalaisten siunaus Aamumaassa klo 12. Perhetapahtuma Aamumaassa siunauksen jälkeen. Touhurata lapsille, nalleneuvola (ota oma pehmo mukaan), tikanheittoa,... Myynnissä makkaraa ja mehua.

1.10. klo 12   Mikkelinpäivän perhemessu

3.12. klo 10  1. Adventin perhemessu

 

Kouluun lähtevien siunaus Aamumaassa 20.8.2023

 

Kastettujen kirkko 2023

Laskiaissuunnuntain messussa oli uskon, toivon ja rakkauden alttarit.

Kuvassa uskon alttarille rakennettuja ristejä.

Perhesunnuntai Aamumaassa 20.8.2023

 

Perhepäivää vietettiin Petäjälahden leirikeskuksessa sunnuntaina toukokuun 29.pvä. Päivä alkoi perhemessulla Petäjälahden kauniissa maisemissa, ja sen jälkeen syötiin maukasta kasvissosekeittoa. Toimintapisteitä järjestivät paikalle seurakunnan lisäksi myös Mll:n paikallisyhdistys sekä 4H- kerho. Kävijöille maksuttoman perhepäivän mahdollisti Yhdessä vanhemmuuden tueksi- hanke.

Paikalla olevia perheitä viihdytti Lastenteatteri Loihun satuhahmot Prinsessa Emilia, Kapteeni Kultakynsi ja Laivapeikko Putro.

 

 

Karjokosken tilan Pässi-Pikkunen oli rapsuteltavana.

 

Pipareiden koristelu on kivaa muulloinkin kuin jouluna.

4H:n nuoret pitivät ongintapistettä.

Tikanheittokisaa käytiin...

Kirkon lastenpaikka. Pieni pöytä ja pienet tuolit. Hyllykkö jossa leluja. Säkkituoli. Punainen pyöreä matto.

Petäjäveden kirkon lastenpaikka