VARHAISNUORTEN KESÄLEIRIT 2022

Petäjäveden kesäleirit järjestetään kesällä 2022 Petäjälahden leirikeskuksessa. Leirien järjestäjinä toimii yhteistyössä Petäjäveden kunta, seurakunta sekä 4H-yhdistys.

Tarjolla on kaksi leiriä, joihin molemmille otetaan 30 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille tulijoille lähetämme vanhemman sähköpostiin leirikirjeen jossa tarkempi ohjelma. Lisätietoja voi kysyä Mari Karenilta 0400 954 598.

Pienempien leiri 6.6. – 10.6.

Leiri on tarkoitettu 1-3.-luokkalaisille Petäjävetisille lapsille.

Aamuisin leiripaikalla on tarjolla aamupala klo 8.00 ja päivä päättyy kello 16.00. Leiripäivän aikana tarjolla myös lounas sekä välipala. Varsinainen ohjelma-aika on kello 9.00 - 15.00.

Pienten leirin hinta 50 euroa. Ilmoittautuminen 4.5.-15.5.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 1-3lkLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Isompien leiri 13.6. – 16.6.

Leiri on tarkoitettu 4-6.-luokkalaisille Petäjävetisille lapsille.

Aamuisin leiripaikalla on tarjolla aamupala klo 8.00 ja päivä päättyy kello 16.00. Varsinainen ohjelma-aika on kello 9.00 - 15.00. Leiripäivän aikana tarjolla myös lounas sekä välipala. Keskiviikkona leirille on mahdollisuus jäädä yöksi, majoitumme omissa teltoissa ruokailukatoksen läheisyydessä. Tällöin lapsille on tarjolla myös päivällinen ja iltapala.

Isojen leirin hinta 50 euroa. Ilmoittautuminen 4.5.-15.5.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 4-6lkLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Etsitkö lapsellesi harrastusta mihin voisi osallistua kotoa käsin? Fisuklupi on hauska Minecraft-pelikerho, jossa pelataan ja seikkaillaan yhdessä!

Kerhosta saatu palaute: "Lapsi tulee kuulluksi ja nähdyksi!" "Lapsi on aina innoissaan kerhopäivänä." "Ihan huippujuttu!"

Minecraft-pelikerho torstaisin klo 17.30 - 19.30

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

Fisuklupi - Jyväskylän seurakunta (jyvaskylanseurakunta.fi)