Nuoret ja isostoiminta

ISTO

ISTO on isostoimintaa Petäjäveden seurakunnassa. Toiminnasta vastaa Veikko-pappi. Ryhmä on pieni ja kokoontuu syksyllä 2020 noin kolmen viikon välein torstaisin koulun jälkeen ja tarjolla on jotakin välipalaa.

Nuorten illat

Veikko on mukana kunnan nuoriso-ohjaajan kanssa Feeniksillä eli Nuopparilla sovittuina iltoina. Asiasta tietää tarkemmin Veikko-pappi.

Tukea arkeen ja ongelmiin

Nuorten oma Veikko-pappi on hyvä kuuntelija ja tehnyt paljon työtä nuorten kanssa. Hän on hyvä keksimään ideoita elämän vaikeuksien helpottamiseksi. Jos haluat jutella luottamuksella elämästäsi, ota yhteyttä aluksi vaikka Whatsapilla jos se tuntuu helpoimmalta.

nuoria punainen veisukirja kädessä

Whatssapp ja mailit tavoittavat nopeasti.

Kirkolla olen sunnuntaisin useinkin,  viikonloppuisin myös siunaan, kastan ja vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla.