Nuoret ja isostoiminta

ISTO

ISTO on isostoimintaa Petäjäveden seurakunnassa ja se alkaa ilmoittautumisella paikan päällä 2.9.2021 klo 14.30 Pappilassa osoitteessa Papintie 6. ISTO on suunnattu vuonna 2021 rippikoulun käyneille. Koulutukseen kuuluu yksi viikonloppuleiri syksyllä ja keväällä jos kaikki menee hyvin. Toiminnasta vastaa Veikko-pappi. Ryhmä kokoontuu kahden-kolmen viikon välein torstaisin koulun jälkeen klo 14.30-15.30 ja tarjolla on jotakin välipalaa.

Tästä voit ilmoittautua mukaan koulutukseen!Linkki avautuu uudessa välilehdessä Ilmoittautuminen on avoinna lokakuun loppuun 2021. Jos tulet mukaan kesken vuoden, ota yhteys Veikkoon. Jos olet vanhempi isonen, voit iloittautua myös tätä kautta.

Nuorten illat

Veikko on mukana kunnan nuoriso-ohjaajan kanssa Feeniksillä eli Nuopparilla sovittuina iltoina.

Tukea arkeen ja ongelmiin

Nuorten oma Veikko-pappi on hyvä kuuntelija ja tehnyt paljon työtä nuorten kanssa. Hän on hyvä keksimään ideoita elämän vaikeuksien helpottamiseksi. Jos haluat jutella luottamuksella elämästäsi, ota yhteyttä aluksi vaikka Whatsapilla jos se tuntuu helpoimmalta.

nuoria punainen veisukirja kädessä

vt. kirkkoherra

Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin tai WhatsApin, jotta tiedän mitä asia koskee. Olen yleensä vapaalla maanantaista-tiistaihin. Luen myös maileja aktiivisesti työssä ollessani, joten nekin tavoittavat minut.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla.