Nuoret ja isostoiminta

ISTO

ISTO on isostoimintaa Petäjäveden seurakunnassa. Toiminnasta vastaa Veikko-pappi. Ryhmä on pieni ja kokoontuu syksyllä 2020 noin kolmen viikon välein torstaisin koulun jälkeen ja tarjolla on jotakin välipalaa.

Nuorten illat

Veikko on mukana kunnan nuoriso-ohjaajan kanssa Feeniksillä eli Nuopparilla sovittuina iltoina. Asiasta tietää tarkemmin Veikko-pappi.

Tukea arkeen ja ongelmiin

Nuorten oma Veikko-pappi on hyvä kuuntelija ja tehnyt paljon työtä nuorten kanssa. Hän on hyvä keksimään ideoita elämän vaikeuksien helpottamiseksi. Jos haluat jutella luottamuksella elämästäsi, ota yhteyttä aluksi vaikka Whatsapilla jos se tuntuu helpoimmalta.

nuoria punainen veisukirja kädessä

Seurakuntapastori

Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin tai WhatsApin jotta tiedän mitä asia koskee.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla. Moikataan kun tavataan!