Kirkkoherra (virkavapaalla)

Toimin Petäjäveden seurakunnan kirkkoherrana. Työhöni kuuluu vastata seurakunnan työntekijöiden esimiestehtävistä ja seurakunnan hallinnosta. Lisäksi teen papin perustehtäviä, kuten toimitan jumalanpalveluksia ja kasteita, avioliittoon vihkimisiä ja hautaan siunaamisia.

Kirkkoherran työssä parasta on jatkuva uuden oppiminen, ihmisten kanssa työskenteleminen ja isojen kokonaisuuksien hahmottamisen ja johtamisen haasteet ja ilot.

Toimistosihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut Keskusrekisteri
Papintie 6

Virasto palvelee maanantaisin klo 10-17 ja keskiviikkoisin klo 9-12

Veikko Ahonen

vs. kirkkoherra

Hei! Jos et saa minua soittamalla kiinni, laitathan perään tekstiviestin, WhatsApin tai äänivastaajaviestin, jotta tiedän mitä asia koskee. Olen yleensä vapaalla maanantaista tiistaihin. Luen myös maileja aktiivisesti työssä ollessani, joten nekin tavoittavat minut hyvin.

Olen usein sunnuntaisin kirkolla, viikonloppuisin myös siunaan, kastan tai vihin. Kyläsepässä istun joskus sopalla tai pitseriassa kebabilla.

Riikka Hirviniemi

Diakoni

Tavattavissa Petäjävedellä sopimuksen mukaan seuraavan kerran sunnuntaina 28.11. Koulutuksessa 22.-24.11.Tekstiviestit ja WhatsApp-viestit tavoittavat parhaiten. Vapaalla 25.-27.11.

Laura Laitinen

Kirkkoherra (virkavapaalla)