Haluatko virkatodistuksen?

Saat tilattua virkatodistuksen Lapuan aluekeskusrekisterin kautta. Emme toimita virkatodistuksia enää lainkaan 1.1.2021 alken Petäjäveden seurakunnan virastolta, vaan sen hoitaa aluekeskusrekisteri. Voit tilata virkatodistuksen kätevimmin suoraan tästä. Voit lähestyä aluekeskusrekisteriä myös mailitse luovutus.akrlapua@evl.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-15 numerosta 0417302591.

Haluatko pyytää esirukousta?

Voit pyytää esirukousta klikkamalla tästä. Rukoilemme sinulle tärkeän asian puolesta nimettömänä seuraavassa mahdollisessa yhteisessä rukoushetkessä tai messussa.

Työntekijöiden ja viraston yhteystiedot löydät tästä.

Ystävän Pysäkki

on ihmisten tapaamispaikka, jossa on tarjolla lounasta edulliseen hintaan, hartaus tai jokin muu yhteinen aloitustuokio sekä aikaa tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Pysäkin yhteydessä on mahdollisuus rukoukseen ja keskusteluun. Tervetuloa Pysäkille virkistymään!

Ystävän Pysäkki seurakuntakodissa keskiviikkoisin, seuraavan kerran sitten kun se on kokoontumisrajoitusten puitteissa mahdollista.
Aloitustuokio klo 10.45, ruokailu klo 11. Ruokailun hinta 3 € / hlö.