Perhekerho kokoontuu tiistai-iltaisin klo 17 - 19.30 pääasiassa perhekeskuksella (Miilutie 4, 2krs). Kerhossa on vaihdellen vapaata ja ohjattua toimintaa. Toiminta on suunniteltu alle kouluikäisiä lapsia ajatellen, mutta kerhoon ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset ja aikuiset. Myös kummit ja isovanhemmat voivat tulla lapsen kanssa puuhailemaan.  Paikalle voi tulla liukuvasti oman aikataulun mukaan. Iltapalaa on tarjolla noin klo 19, ja sitä ennen on yhteinen hartaushetki.

Äkillisistä ohjelmamuutoksista infoa seurakunnan facebook sivulla.

JOULUKUU 2022

TI 6.12. ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ EI OLE KERHOA

TI 13.12. klo 18-19.30 LASTEN JA PERHEIDEN JOULUJUHLA KIRKOSSA

"Toivo-tonttu on viettänyt hulvatonta aikaa kylässä olevan serkkunsa Tonin kanssa. Kesken railakkaan touhuilun kaksikko on tyystin unohtanut kaikki tärkeät jouluvalmistelut - alkaa äärimmäinen jouluhässäkkä! Riittääkö tontuilla enää aika? Ja mistä löytyisi apu yhtäkkiseen joulustressiin?

Lastenteatteri Loihun tarinallinen konsertti kutsuu kaikki mukaan hauskaan jouluseikkailuun!"

PERHEKERHO SIIRTYI PERHEKESKUKSEN TILOIHIN SYKSYLLÄ 2022

Perhekerholaisten touhuja Aamumaassa syksyllä 2022