Tervetuloa rippikouluun sinä vuonna 2007 syntynyt!

Petäjäveden seurakunta järjestää vuonna 2022 yhden rippikoululeirin 27.6-4.7.2022 Lapuan Seurakuntaopistolla. Konfirmaatio on sunnuntaina 10.7. klo 10 Petäjäveden kirkossa.

Leirillä ohjaajina toimivat opetusvastaava pappi Veikko Ahonen, kirkkoherra Laura Laitinen, kanttori Leena Giers-Koljonen sekä diakoni Riikka Jussila, joka toimii myös leirin ohjelma- ja turvallisuusvastaavana.

Leirin lisäksi rippikouluun sisältyy osallistumista seurakunnan toimintaan ja muita tehtäviä. Rippikoulun kesto on kahdeksan kuukautta ja sen aikana on mahdollista pohtia sekä yksin että yhdessä kysymyksiä uskosta ja elämästä. Rippileirin jälkeen oleva konfirmaatio tarkoittaa uskon vahvistamista.

Päivärippikouluryhmää ei Petäjäveden seurakunnassa vuonna 2022 järjestetä.

Autamme mielellämme, jos tarvitsette tietoa esimerkiksi erityis- ja pienryhmärippikouluihin liittyen. Niitä järjestetään monin paikoin Petäjäveden läheisyydessä ja paikkoja niihin kannattaa aina tiedustella. Olkaa rohkeasti yhteydessä!

Riparistartti on torstaina 4.11. klo 18. Jos et jostain painavasta syystä pääse paikalle, ota yhteys Riikka Jussilaan. Luonnollisesti seuraamme koronatilannetta ja toimimme terveysturvallisesti viranomaisten ohjeiden puitteissa. Mahdollisista muutoksista tiedotamme sähköpostitse ilmoittautumisessa antamiinne sähköpostisosoitteisiin.

Jos olet menossa rippikouluun jonnekin muualle, esimerkiksi urheilu- tai järjestörippileirille, Jämsän opistolle tai jollekin muulle paikkakunnalle, laita suoraan sähköpostia Veikko-papille osoitteeseen veikko.ahonen@evl.fi. Näin saamme tiedon sinusta, ja saat seurakunnalta oman Raamatun Riparistartissa torstai-iltana 4.11.2021 klo 18 Petäjäveden kirkossa.

Lisätiedusteluissa ja mahdollisissa ongelmatapauksissa ottakaa yhteys rippikoulupappi Veikko Ahoseen.

Täytä ilmoittautumislomake keskusteltuasi huoltajasi kanssa. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä.

(Jos olet syöttänyt virheelliset tiedot, ota yhteys meihin, niin poistamme ilmoittautumisesi, ja voit tehdä uuden.)