Musiikkiprojektit

Seurakunnan kanttori johtaa musiikki- ja kuorotoimintaamme. Jos sinulla on ideoita, toiveita ja ajatuksia toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä Leena-kanttoriin!

Lehterilaulajat

“Lehterit” on työikäisille (15-70? -vuotiaille) naisille ja miehille tarkoitettu mukaansatempaava ja kehityskykyinen kuoro. Kaipaamme erityisesti hyvä-äänisiä miehiä dynaamiseen joukkoomme! Ohjelmistossa on hyvin monenlaisia ja -tyylisiä lauluja.Kuoro harjoittelee seurakuntakodilla torstaisin klo 18-19.30. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa. Kuorolla on syksyisin oma laululeiri. Kuoro tekee myös retkiä ja yhteistyötä muiden kuorojen kanssa.  Kuoroa johtaa Leena-kanttori.

Lapsikuorot

Laulaminen on paitsi hauskaa myös innostava harrastus. Harjoitukset seurakuntakodilla torstaisin klo 15-16. Kuorolla on keväisin oma laululeiri. Kuoro on toteuttanut lähimenneisyydessä mm. Zoopperan ja Mukulamessun. Kuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet 1-6-luokkalaiset – niin tytöt kuin pojatkin! Kuoroa johtaa Leena-kanttori.

Harrastus varttuneemmille

Maanantaikuoro on tarkoitettu kaikille jo vähän iäkkäämmille naisille ja miehille, jotka haluavat laulaa yhdessä. Maanantaikuoro harjoittelee seurakuntakodilla joka toinen torstai klo 10.30 – 12.00. Kuoroa johtaa Leena-kanttori.

Konserttitarjontaa

Seurakunta järjestää säännöllisesti myös erilaisia konsertteja. Kesäisin vanhassa kirkossa toteutetaan vanhan kirkon kesämusiikkisarja. Vuonna 2020 poikkeustilanteen takia tämä ei toteutunut.

Tervetuloa kirkkomusiikin hoitavaan ja siunaavaan ilmapiiriin!

Tule mukaan laulavaan seurakuntaan!

“Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.” (Kol. 3: 16)