Musiikkiprojektit

Seurakunnan kanttori johtaa musiikki- ja kuorotoimintaamme. Jos sinulla on ideoita, toiveita ja ajatuksia toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä Leena-kanttoriin!

Lehterilaulajat

“Lehterit” on työikäisille naisille ja miehille tarkoitettu mukaansatempaava ja kehityskykyinen kuoro. Kaipaamme uusia laulajia joukkoomme. Ohjelmistossa on hyvin monenlaisia ja -tyylisiä lauluja. Kuoro harjoittelee seurakuntakodilla torstaisin klo 18-19.30. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa. Kuoro tekee myös retkiä ja yhteistyötä muiden kuorojen kanssa.  Kuoroa johtaa Pia Jussila, puh. 040-5211071

Lapsikuorot

Laulaminen on paitsi hauskaa myös innostava harrastus. Harjoitukset seurakuntakodilla perjantaisin koulun jälkeen. Välipala klo 12.30 ja harjoitukset noin klo 13-14.  Kuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet 1-6-luokkalaiset – niin tytöt kuin pojatkin! Kuoroa johtaa Leena-kanttori.

Harrastus varttuneemmille

Maanantaikuoro on tarkoitettu kaikille jo vähän iäkkäämmille naisille ja miehille, jotka haluavat laulaa yhdessä. Maanantaikuoro harjoittelee seurakuntakodilla noin joka toinen keskiviikko klo 9-10.30. Kuoroa johtaa Leena-kanttori.

Konserttitarjontaa

Seurakunta järjestää säännöllisesti myös erilaisia konsertteja. Kesäisin vanhassa kirkossa toteutetaan vanhan kirkon kesämusiikkisarja. Vuonna 2020 poikkeustilanteen takia tämä ei toteutunut.

Tervetuloa kirkkomusiikin hoitavaan ja siunaavaan ilmapiiriin!

Tule mukaan laulavaan seurakuntaan!

“Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.” (Kol. 3: 16)