Puu jossa maalattuja kämmenenkuvia

Lapsille ja lapsiperheille

PERHEKERHON RETKI KETTULANVUOREN LAAVULLE

Tiistaina 1.6. klo 17-19.30

Tule viettämään iltaa yhdessä muiden perheiden kanssa.

Ihmetellään ja ihastellaan luontoa, syödään retkieväitä laavulla,

ja matkalla on myös mahdollisuus testata uudet kuntoportaat.

YHTEISLÄHTÖ AAMUMAASTA klo 17.00 (voitte tulla myös suoraan paikan päälle oman aikataulun mukaan)

OMAT EVÄÄT.

SEURAKUNTA TARJOAA KAHVIN JA MEHUN.

TERVETULOA!

RETKEN JÄLKEEN PERHEKERHO JÄÄ KESÄTAUOLLE.

SIUNATTUA KESÄÄ KAIKILLE!

SEURAKUNTAKODIN KIRPPIS

Avoinna seurakunnan toimintojen aikana.

QR KUVABONGAUS

Alla olevasta kuvakkeesta pääset katsomaan helmi-maaliskuun aikana toteutettua yhteisvastuu- ja ystävyysteemaisen QR- kuvabongauksen kuvia. Kuvatervehdykset on tehty yhteistyössä kunnan varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa. Ympäri kylää kiinniteltiin yhteisvastuulogolla varustettuja kortteja, joiden takana oli QR- koodi. Koodin takaa paljastui jokin näistä kuvatervehdyksistä. Myös muutama yllätysvoitto oli piilotettuna kortteihin.

Kiitos kaikille vanhemmuuden tuen kyselyyn vastanneille!

Poimintoja vastauksista löydät klikkaamalla tästä

SEURAKUNNAN KESÄKERHOT 2014-2016 SYNTYNEILLE LAPSILLE

Kaksi samansisältöistä kahden päivän kesäkerhoa toteutetaan 28.-29.6. ja 30.6.-1.7. Voit ilmoittaa lapsesi jompaan kumpaan kerhoryhmään. Toiminta tapahtuu seurakunnan tiloissa (srk-koti, Aamumaa ja kirkko), ja ohjaajina toimivat lastenohjaaja Tuija Lesonen ja diakoni Riikka Jussila sekä kesätyöntekijät.

Kerhopäivä alkaa molempina aamuina klo 9:00 ja päättyy klo 15:00. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään. Kerhopäiviin kuuluu lounas ja välipala.

Osallistumismaksu on 20€/lapsi.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti 2.6.-13.6. välisenä aikana alla olevien linkkien kautta. Kerho toteutuu jos ryhmään ilmoittautuu vähintään 5 lasta. Paikkoja molempiin kerhoryhmiin on 12.

Ilmoittautuminen 28.-29.6. kerhoon tästä https://bit.ly/2Tm6tKW

Ilmoittautuminen 30.6.-1.7. kerhoon tästä https://bit.ly/3ySbVFG

Lisätietoja voi kysyä Tuijalta sähköpostilla: tuija.lesonen@evl.fi