Ihmisiä, kissa, Jeesus

Perhekerho

Perhekerho on vanhempien (myös isovanhempien ja muiden lasta hoitavien aikuisten) ja lasten yhteinen kerho. Kerhossa on huisketta, hulinaa, hiljentymistä, leikkiä ja yhdessäoloa pienten ja suurten. Kerhoon voi tulla ilman ilmoittautumista ja käydä silloin tällöin tai säännöllisesti. Perhekerho kokoontuu seurakuntakodissa (Asematie 1) tiistaisin 9.30-12 (huom! myös poikkeuksia). Ruokailumahdollisuus klo. 11 (3€/aikuinen). Noin kerran kuukaudessa pidetään iltaperhekerho, jolloin aamupäivän kerhoa ei ole. Iltaperhekerho alkaa ruokailulla klo. 17. Ruokamaksu 5€/perhe.

KEVÄÄN 2021 KOKOONTUMISET ALKAVAT, KUN KORONATILANNE SEN SALLII. TOISTAISEKSI KERHOT OVAT TAUOLLA.

Päiväkerhotyö

Päiväkerhot ovat toistaiseksi tauolla kerholaisten määrän vähyyden vuoksi. Alle kouluikäisille lapsille suunnattua toimintaa pyritään syksyn 2020 aikana uudistamaan ja kehittämään niin, että myös päivähoidossa olevilla lapsilla olisi mahdollisuus osallistua toimintaan. Ideoita otetaan ilolla vastaan. Voit laittaa viestiä etusivun palautelaatikkoon, tai ottaa yhteyttä suoraan lastenohjaajaan.

Pikkulapsityö

Pikkulapsityötä toteutetaan lähettämällä syntymäpäivätervehdyksiä vuosittain 1, 2 ja 3 vuotta täyttäville kotiseurakunnan lapsille. Myös alkuvuoteen sijoittuva kastekirkko edellisvuonna kastetuille lapsille perheineen kutsuu pikkulapsiperheitä mukaan seurakunnan toimintaan.

Leikkikenttä, ryömintäputki
Seurakunnan leikkikenttä, Aamumaa, löytyy osoitteesta Papintie 6. Tervemenoa leikkimään!