Kämmenen kuvista tehty puu
Lapsille ja lapsiperheille

ILTAPERHEKERHO

TIISTAI-ILTAISIN KLO 17-19.30 SRK-KODISSA

Ruokailumahdollisuus klo 17-17.45 (5€/perhe)

Iltaperhekerhoon ovat tervetulleita lapsiperheet erilaisissa kokoonpanoissa. Ikärajoja ei ole, ja myös isovanhemmat/kummit ovat tervetulleita lasten kanssa.

Perhekerhoon voi tulla ihan vaan syömään ja seurustelemaan muiden perheiden kanssa. Toisinaan kerhossa on ohjattua toimintaa (askartelua, musiikkihetkiä, liikuntatuokioita,...), ja välillä saattaa käydä vierailijoitakin paikalla. Kerho päättyy aina yhteiseen iltahartauteen.

Seurakuntakodin kirppis on auki perhekerhon aikana. Käy tekemässä hyviä löytöjä!

HUOM!

Seurakunnan facebook- sivulle päivitetään äkilliset muutokset (kerhon peruuntumiset tai muutokset paikassa/ruokailun järjestämisessä). Kannattaa ottaa sivu seurantaan!

Tämän hetkinen koronaohjeistus sallii seurakuntakodissa 40 hengen osallistujamäärän. Maskisuositus on sisätiloissa kaikille yli 12- vuotiaille, ja maskeja on saatavilla paikan päällä.

Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita.

4-VUOTISSYNTTÄRIT

Tänä vuonna 4- vuotissynttäreille saivat kutsun vuonna 2017 syntyneet lapset. Synttäreitä vietettiin Petäjäveden kirkossa 26.10. Lastenteatteri Loihun esityksen merkeissä.

PERHEMESSUT ja HIMINÄT

Perhemessut on suunniteltu erityisesti perheen pienimpiä ajatellen. Messussa liikutaan, leikitään ja virret ovat useimmiten lasten virsikirjasta. Perhemessujen jälkeen pidämme erilaisia "himinöitä" joko kirkossa, Aamumaassa tai seurakuntakodissa. Himinät voi pitää sisällään esim. muskarituokion, pelejä ja leikkejä, askartelua, ruokailua jne. Himinöissä voi viettää aikaa oman perheen kanssa, ja tutustua toisiin lapsiperheisiin.

12.9. PERHEMESSU KLO 10 PETÄJÄVEDEN KIRKOSSA, ja ULKOHIMINÄT klo 11-13 AAMUMAASSA (Papintie 6)

3.10. ENKELIHIMINÄT PETÄJÄVEDEN KIRKOSSA klo 13-15 (Enkelinäyttelyn avajaiset)

14.11. ISÄNPÄIVÄN PERHEMESSU PETÄJÄVEDEN KIRKOSSA KLO 10 ja HIMINÄT SRK-KODISSA MESSUN JÄLKEEN. RUOKAILU ja PERHEBINGO.

28.11. ENSIMMÄISEN ADVENTIN PERHEMESSU PETÄJÄVEDEN KIRKOSSA KLO 10. MESSUN JÄLKEEN LASTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT KIRKOSSA ja JOULUPUURO SRK-KODISSA.

Etsitkö lapsellesi harrastusta mihin voisi osallistua kotoa käsin? Fisuklupi on hauska Minecraft-pelikerho, jossa pelataan ja seikkaillaan yhdessä!

Kerhosta saatu palaute: "Lapsi tulee kuulluksi ja nähdyksi!" "Lapsi on aina innoissaan kerhopäivänä." "Ihan huippujuttu!"

Minecraft-pelikerho torstaisin klo 17.30 - 19.30 Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.jyvaskylanseurakunta.fi/fisuklupi

Lapsi ja aikuinen lukevat kirjaa. Lastenhoitoapua tarjotaan.