Puu jossa maalattuja kämmenenkuvia

Lapsille ja lapsiperheille

ILTAPERHEKERHO

TIISTAI-ILTAISIN KLO 17-19.30 SRK-KODISSA

Ruokailumahdollisuus klo 17-17.45 (5€/perhe)

Iltaperhekerhoon ovat tervetulleita lapsiperheet erilaisissa kokoonpanoissa. Ikärajoja ei ole, ja myös isovanhemmat/kummit ovat tervetulleita lasten kanssa.

Perhekerhoon voi tulla ihan vaan syömään ja seurustelemaan muiden perheiden kanssa. Toisinaan kerhossa on ohjattua toimintaa (askartelua, musiikkihetkiä, liikuntatuokioita,...), ja välillä saattaa käydä vierailijoitakin paikalla. Kerho päättyy aina yhteiseen iltahartauteen. Ensimmäisillä kerhokerroilla kartoitetaan osallistujien toiveita ohjelman suhteen, joten kannattaa olla paikalla vaikuttamassa!

Seurakuntakodin kirppis on auki perhekerhon aikana. Käy tekemässä hyviä löytöjä!

HUOM!

Seurakunnan facebook- sivulle päivitetään äkilliset muutokset (kerhon peruuntumiset tai muutokset paikassa/ruokailun järjestämisessä). Kannattaa ottaa sivu seurantaan!

Tämän hetkinen koronaohjeistus sallii seurakuntakodissa 40 hengen osallistujamäärän. Maskisuositus on sisätiloissa kaikille yli 12- vuotiaille, ja maskeja on saatavilla paikan päällä.

Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita.

4-VUOTISSYNTTÄRIT

Tänä vuonna 4- vuotissynttäreille saavat kutsun vuonna 2017 syntyneet lapset. Synttäreitä vietetään lokakuun lopulla. Tarkkailehan postia!

PERHEMESSUT ja HIMINÄT

Perhemessut on suunniteltu erityisesti perheen pienimpiä ajatellen. Messussa liikutaan, leikitään ja virret ovat useimmiten lasten virsikirjasta. Perhemessujen jälkeen pidämme erilaisia "himinöitä" joko kirkossa, Aamumaassa tai seurakuntakodissa. Himinät voi pitää sisällään esim. muskarituokion, pelejä ja leikkejä, askartelua, ruokailua jne. Himinöissä voi viettää aikaa oman perheen kanssa, ja tutustua toisiin lapsiperheisiin.

12.9. PERHEMESSU KLO 10 PETÄJÄVEDEN KIRKOSSA, ja ULKOHIMINÄT klo 11-13 AAMUMAASSA (Papintie 6)

3.10. ENKELIHIMINÄT PETÄJÄVEDEN KIRKOSSA klo 13-15 (Enkelinäyttelyn avajaiset)

14.11. ISÄNPÄIVÄN PERHEMESSU PETÄJÄVEDEN KIRKOSSA ja HIMINÄT SRK-KODISSA (ajat ilmoitetaan myöhemmin)

Kiitos kaikille vanhemmuuden tuen kyselyyn vastanneille!

Poimintoja vastauksista löydät klikkaamalla tästä

Etsitkö lapsellesi harrastusta mihin voisi osallistua kotoa käsin? Fisuklupi on hauska Minecraft-pelikerho, jossa pelataan ja seikkaillaan yhdessä!

Kerhosta saatu palaute: "Lapsi tulee kuulluksi ja nähdyksi!" "Lapsi on aina innoissaan kerhopäivänä." "Ihan huippujuttu!"

Minecraft-pelikerho torstaisin klo 17.30 - 19.30 Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.jyvaskylanseurakunta.fi/fisuklupi

Aikuinen ja lapsi lukevat kirjaa