Puu jossa maalattuja kämmenenkuvia

Lapsille ja lapsiperheille

Koronarajoitusten vuoksi säännöllinen kerhotoiminta on tauolla toistaiseksi. Aloitamme ulkoperhekerhon kunhan Aamumaan leikkikentältä lumi vielä hieman sulaa.

Julkaisemme korona-aikana toiminnallisia videohartauksia seurakunnan YouTube- kanavalla, ja pyrimme järjestämään perheille sellaista puuhaa, johon voi osallistua turvallisesti oman perheen kesken silloin kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii. Seurakunnan facebook- sivulla ilmoitamme ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnoista.

SEURAKUNTAKODIN PÄÄOVEN VIEREISEEN IKKUNAAN ON RAKENNETTU PÄÄSIÄISHARTAUS ERITYISESTI ALLE KOULUIKÄISIÄ LAPSIA AJATELLEN. HARTAUS ON TOIMINNALLINEN, ELI MYÖS LAPSI VOI OSALLISTUA AIKUISEN OHJEEN MUKAAN. IKKUNA ON KATSOTTAVISSA PERJANTAIHIN 9.4. SAAKKA.

Alla olevasta kuvakkeesta pääset katsomaan helmi-maaliskuun aikana toteutettua yhteisvastuu- ja ystävyysteemaisen QR- kuvabongauksen kuvia. Kuvatervehdykset on tehty yhteistyössä kunnan varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa. Ympäri kylää kiinniteltiin yhteisvastuulogolla varustettuja kortteja, joiden takana oli QR- koodi. Koodin takaa paljastui jokin näistä kuvatervehdyksistä. Myös muutama yllätysvoitto oli piilotettuna kortteihin.

Kiitos kaikille vanhemmuuden tuen kyselyyn vastanneille!

Poimintoja vastauksista löydät klikkaamalla tästä

Aikuinen lukee lapselle kirjaa