Pappila

Pappila ,  41900  Petäjävesi

Pappila

Petäjäveden Pappila rakennettiin alunperin vuonna 1885. Se on toiminut kirkkoherran asuntona ja virastona 2000-luvun alkuun saakka, jolloin virasto siirrettiin seurakuntakotiin. Vuoden 2020 lopulla Pappila otettiin käyttöön kokoontumistiloiksi, työhuoneiksi ja virastoksi uuden korjausremontoinnin myötä.

Salia voi varata juhliin ja kokouksiin. Pihapiirissä on vanha väentupa, makasiini, pihasauna ja huvimaja. Pappilan miljöötä rikastuttavat monimuotoiset istutukset. Salin varaukset virastostaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Salin vuokra on 130,- € (sis. alv 24 %).

Pappila, 41900 Petäjävesi

Rippikoululaisten iltapäivät ilmoittautumiskäytännöllä pienryhmissä. Päivä muuttunut riparimateriaalissa ilmoitetusta!

Ilmoittaudu omalta ryhmänohjaajaltasi saamallasi ilmoittautumislinkillä. Jos käyt rippikoulun muualla kuin Keuruu-Petäjävesi-Multia -rippikouluissa, ota yhteyttä Riikka Jussilaan.